• Camilla, Klampenborg

Én veludført opgave fører naturligt til den næste

”Jeg anbefaler Regionens Hus & Have til alle. Jeg synes virkelig, de er gode.”

I sommeren 2021 fik Camilla og Michael anlagt en pool. Det var nogenlunde så langt, de havde tænkt i forhold til, hvad der skulle ske med deres have.

"Da jeg får fat på Bo, er det bare en virkelig god oplevelse. Han er simpelthen så nem at snakke med, er god til at komme med idéer, og så bliver det tydeligt fra dag ét, de går i gang, at de overholder deres aftaler. Jeg går ekstremt meget op i kundeservice, og det får vi bare her,” fortæller Camilla.

Hun havde ellers været tæt på at give op på deres haveprojekt, fordi hun før Regionens Hus & Have kun var blevet mødt af utilregnelige havefolk med urimelige priser. Men dét billede modbeviste Regionens Hus & Have fra dag ét. 

Lidt fra LA og Asien

Camilla og Michael bor i et nybygget hus med mange ”lige linjer”, og derfor var det også dét meget enkle udtryk, de havde forestillet sig til deres have: en pool, nogle fliser og så et græsområde, hvor børnene kunne slå telt op, spille bold, hoppe på trampolin og lignende. Men det var ikke helt det, de endte med at få.

”Da vi løb tør for fliser omkring poolen undervejs, foreslog Bo og Lars, om vi ikke skulle køre en ”LA-stil”; altså med mange forskellige planter ved siden af hinanden, der ser atypisk ud på den fede måde. Vi har så fået sådan nogle blålige planter, der supplerer poolen rigtig flot, mens det grønne i planterne laver en fin overgang til græsområdet ved siden af poolen,"

fortæller Camilla.

De er blevet glade for de elementer i haven, der bryder med det helt simple udtryk.

For eksempel har de også fået lavet en del af haven i en asiatisk havestil, som giver påfaldende god mening for, hvem de er.

”Vi har boet i Asien i fire år, men vi havde ikke selv tænkt, at det skulle være et element i vores baghave. Men da Lars præsenterede idéen, greb vi den, for det var jo en super god idé. Det er blevet til et flot område af haven, som vi kan kigge ud på inde fra huset af. Der er fire store krukker med japanske træer i, et lille bed med noget bambus og trædefliser,” fortæller Camilla.

Fra én veludført opgave til den næste

Det er kombinationen af alle de ovennævnte faktorer, der har gjort, at Camilla og Michael også valgte at få Regionens Hus & Have til at anlægge deres forhave – hvad ellers ikke havde været et mål til at starte med.

”Da vi først havde fået anlagt vores baghave, så vores forhave pludselig meget kedelig ud i sammenligning med. Det var helt naturligt for os, at det var Regionens Hus & Have, der skulle hjælpe os med den opgave også,” fortæller Camilla.

Referencer

Lidt fra LA og Asien

"Det var ikke fordi, de kørte mine idéer over; de byggede bare videre på dem, og det er jeg glad for, for vores have er blevet meget federe, end jeg kunne have forestillet mig.”

Organic home

"Regionens Hus & Have har formået at kigge på den stil og de materialer, vores hus er bygget i, og så trukket det ud i vores have.”

Haven matcher det indre af huset

Marianne og Steen har købt et gammelt bjælkehus i Hornbæk, hvor de som noget af det første, efter de var flyttet ind, fik lavet en swimmingpool. Nu omkranser resten af haven deres unikke stil.

 • En veludført opgave leder naturligt til den næste

  "Vi forstår vigtigheden i, at du som kunde kan regne med en dedikeret, personlig og professionel service".

  Stiftere og indehavere af Regionens Hus & Have
  Jonas Alberts & Bo Franch-Mærkedahl

  Læs mere
 • Et ærligt stykke arbejde

  ”Jeg tror på, man kommer længst med ærlighed og gennemsigtighed, og det er de samme principper, som Bo og Jonas arbejder efter”. 

  Jeg er indehaver af Karl A Byg & Entreprenør og har lavet mange udgravninger til swimming pools. Jeg går op i at levere kvalitetsarbejde til mine kunder, og netop derfor fungerer samarbejdet med Regionens Hus & Have så godt, som det gør.