• Havedesign

Fra tøj til træer

Vi arbejder – og samarbejder – kun med folk, der deler vores passion for havens udseende og funktion.

Regionens Hus & Have består udover Jonas Alberts og Bo Franch-Mærkedahl af et stærkt hold, der trækker på en helt særlig faglighed. Det er designer Lars Green Wiberg et godt eksempel på.

Han har arbejdet inden for tøjbranchen i omtrent 30 år, og nu bruger han sit særlige blik for design og personliggørelse til at komme med kreative input til havedesigns.

”Noget af det, jeg kan overføre fra tøjbranchen til havebranchen er, at hvis man først kaster sig ud i at prøve noget nyt tøj, nogle nye farver og nogle nye former, så bliver man hurtigt mere ”modig”. Det samme oplever jeg også for folk, der tør at kaste sig ud i haveprojekter: Jo mere man tør udfordre sig selv og prøve af, jo mere får man også lyst til at gøre sin have endnu federe og endnu lækrere,” siger Lars Green Wiberg.

Han påpeger, at der er god grund til at værne om det ”ydre”, da det har stor betydning for, det indre. Netop derfor er der også god grund til at prioritere sin have, som man prioriterer sit hus, pointerer han.

”Vi er gode til at tænde et stearinlys indenfor for at skabe hygge, men vi skal være bedre til – i både overført og konkret betydning – at tage stearinlysene med udenfor.”

”Man får et ”extended” hus, hvis man bruger sin have optimalt og gør den hyggelig. Man kan lave mange lækre lounge-områder udenfor, udbygge sin terrasse, installere miljørigtige varmelamper, overdække sin terrasse; en masse initiativer, der gør det mere attraktivt at bruge haven i længere perioder på året end blot i sommermånederne,” tilføjer Lars.

Kontakt os på telefon 2171 3777, hvis du er blevet nysgerrig på, hvordan vi kan designe din have.

Referencer

Lidt fra LA og Asien

"Det var ikke fordi, de kørte mine idéer over; de byggede bare videre på dem, og det er jeg glad for, for vores have er blevet meget federe, end jeg kunne have forestillet mig.”

Organic home

"Regionens Hus & Have har formået at kigge på den stil og de materialer, vores hus er bygget i, og så trukket det ud i vores have.”

Haven matcher det indre af huset

Marianne og Steen har købt et gammelt bjælkehus i Hornbæk, hvor de som noget af det første, efter de var flyttet ind, fik lavet en swimmingpool. Nu omkranser resten af haven deres unikke stil.

 • En veludført opgave leder naturligt til den næste

  "Vi forstår vigtigheden i, at du som kunde kan regne med en dedikeret, personlig og professionel service".

  Stiftere og indehavere af Regionens Hus & Have
  Jonas Alberts & Bo Franch-Mærkedahl

  Læs mere
 • Et ærligt stykke arbejde

  ”Jeg tror på, man kommer længst med ærlighed og gennemsigtighed, og det er de samme principper, som Bo og Jonas arbejder efter”. 

  Jeg er indehaver af Karl A Byg & Entreprenør og har lavet mange udgravninger til swimming pools. Jeg går op i at levere kvalitetsarbejde til mine kunder, og netop derfor fungerer samarbejdet med Regionens Hus & Have så godt, som det gør.