• Om os

Vi er professionelle og passionerede

Med vores engagerede og veluddannede team løser vi lette som krævende opgaver i haver og på grønne arealer. Vi udfører alt fra design og udvikling til etablering og anlæg.

Med drømmen om at skabe noget unikt, tror vi på at vi kan tilføre servicebranchen ny energi og passion. Vores ambitioner går hånd i hånd med vores faglige stolthed.

 Vi vil være vores kunders foretrukne valg gennem blandt andet:

 • dialog
 • rådgivning
 • effektivitet
 • gennemsigtighed
 • tillid

Alle vores opgaver bygger på et tillidsfuldt forhold mellem kunden og os. Dette sikrer vi ved at have en god kommunikation gennem hele forløbet. Hos os ved kunden altid, præcis hvornår arbejdet udføres, og vi tager naturligvis særlige hensyn om nødvendigt.

Vi forstår vigtigheden i, at du som kunde kan regne med en dedikeret, personlig og professionel service, når du giver os adgang til din virksomhed eller dit private hjem.

"Vores mantra er, at enhver veludført opgave naturligt leder til den næste”

- Bo Franch-Mærkedahl, Indehaver Regionens Hus & Have.

Kontakt os på telefon 2171 3777 hvis du vil have et uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne forbi til en kop kaffe og en god snak.

Referencer

Lidt fra LA og Asien

"Det var ikke fordi, de kørte mine idéer over; de byggede bare videre på dem, og det er jeg glad for, for vores have er blevet meget federe, end jeg kunne have forestillet mig.”

Organic home

"Regionens Hus & Have har formået at kigge på den stil og de materialer, vores hus er bygget i, og så trukket det ud i vores have.”

Haven matcher det indre af huset

Marianne og Steen har købt et gammelt bjælkehus i Hornbæk, hvor de som noget af det første, efter de var flyttet ind, fik lavet en swimmingpool. Nu omkranser resten af haven deres unikke stil.

 • En veludført opgave leder naturligt til den næste

  "Vi forstår vigtigheden i, at du som kunde kan regne med en dedikeret, personlig og professionel service".

  Stiftere og indehavere af Regionens Hus & Have
  Jonas Alberts & Bo Franch-Mærkedahl

  Læs mere
 • Et ærligt stykke arbejde

  ”Jeg tror på, man kommer længst med ærlighed og gennemsigtighed, og det er de samme principper, som Bo og Jonas arbejder efter”. 

  Jeg er indehaver af Karl A Byg & Entreprenør og har lavet mange udgravninger til swimming pools. Jeg går op i at levere kvalitetsarbejde til mine kunder, og netop derfor fungerer samarbejdet med Regionens Hus & Have så godt, som det gør.