• Vores passion

Det er ikke ligegyldigt, hvilke fliser, planter eller krukker du vælger

Noget af det bedste ved at være anlægsgartner er ifølge Jonas Alberts, at han er så meget ude i naturen, som han er. Men selvom naturen i sig selv er et kæmpe trækplaster for at hjælpe folk med deres haveprojekter, herunder vedligehold, så er det ikke helt ”nok” for ham.

”Jeg kan selv godt lide, når en håndværker kommer med idéer og præsenterer mig for muligheder, jeg ikke kendte til. Derfor vil jeg gerne gøre det samme over for vores kunder med udgangspunkt i min ekspertise,” stifter, partner og chefgartner i Regionens Hus & Have, Jonas Alberts.

Stifter og partner Bo Franch-Mærkedahl uddyber:

”Jeg spørger for eksempel, om de nu også er sikre på, at de vil have dén type planter, når nu de i bund og grund ikke er særlig glade for mængden af vedligeholdelse, der følger med, om de er sikre på, at de vil have en terrasse med fliser frem for træ, og om den ikke også skal være overdækket, når de gerne vil kunne nyde et glas vin på de mange sommeraftener med støvregn.” 

Samtidig er det vigtigt for Bo og Jonas at understrege, at det ikke blot handler om præferencer, men at valget af elementer i en have også er på naturens præmisser, hvorfor der er nogle haveønsker, der kun kan blive opfyldt, hvis naturen vil det.

For eksempel var Regionens Hus & Have blevet kontaktet af et par på Frederiksberg, som gerne ville have plantet nogle træer i deres indkørsel. Men fordi husets kælder var placeret umiddelbart under, hvor træerne skulle være, måtte Bo forklare parret, at der ikke var nok plads til træernes rødder. 

Bo Franch-Mærkedahl påpeger, at det netop er Regionens Hus & Haves indgangsvinkel til de haveprojekter, de står over for: At udvise en forståelse for, hvad der skal sættes i gang, og hvad det kræver. 

Takket være Regionens Hus & Haves løsningsorienterede og kreative tilgang endte parret på Frederiksberg med at blive glade for deres haveresultat, selvom de ikke fik den have, de troede, de skulle have, men:

”Det er vores ambition, at vi skal være så tidligt med i processen som muligt. På den måde kan vi hjælpe kunden med at budgettere og gøre det så billigt for dem så muligt. Jo bedre planlægning, jo færre fejl begår kunden, og jo færre af deres penge går tabt.” 

Netop derfor er Regionens Hus & Have opsøgende; de holder øje med, når der bliver bygget nyt, og så tager de kontakt til ejeren og fortæller dem, hvem Regionens Hus & Have er, og hvordan de arbejder.

Det er selvfølgelig forståeligt, at det kan være svært at overskue et haveprojekt oveni et husbyggeri, men Bo pointerer dog, at jo før Regionens Hus & Have kan komme i gang med at planlægge, jo federe er det i sidste ende for kunden selv.

”Når huset er færdigbygget og klart, vil du helst også have, at din have er klar, så du ikke skal ”starte forfra” med byggerod. Og så får du også en have, der faktisk passer sammen med resten af huset,” siger Bo.

Når Regionens Hus & Have har præsenteret deres kunder for det oplæg, de har udarbejdet til dem, baseret på, hvem de er, og hvad deres behov er, så fremlægger de et forslag til et budget. Det er nemlig vigtigt for dem, at de allerede fra start af er transparente omkring alle dele af deres samarbejde med kunden.

"Alle de ting, vi laver, har en varelinje og en pris, der er godt beskrevet hele vejen igennem. Du ved, hvad du køber, og du kan nemmere pege specifikke ting ud, du gerne vil have trukket fra,” fortæller Bo.

Et af nøgleordene i Regionens Hus & Haves arbejde er gennemsigtighed, og det indebærer altså både, at Bo og Jonas stiller kritiske spørgsmål til deres kunders haveønsker, at de fremlægger et transparent budget tidligt i processen, og at de er tydelige omkring, hvordan de arbejder.

Det er alt sammen med til at gøre Regionens Hus & Have til noget ganske særligt inden for anlægsgartnerbranchen.

Kontakt os på telefon 2171 3777, hvis du er blevet nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig med dine havedrømme.

Referencer

Lidt fra LA og Asien

"Det var ikke fordi, de kørte mine idéer over; de byggede bare videre på dem, og det er jeg glad for, for vores have er blevet meget federe, end jeg kunne have forestillet mig.”

Organic home

"Regionens Hus & Have har formået at kigge på den stil og de materialer, vores hus er bygget i, og så trukket det ud i vores have.”

Haven matcher det indre af huset

Marianne og Steen har købt et gammelt bjælkehus i Hornbæk, hvor de som noget af det første, efter de var flyttet ind, fik lavet en swimmingpool. Nu omkranser resten af haven deres unikke stil.

 • En veludført opgave leder naturligt til den næste

  "Vi forstår vigtigheden i, at du som kunde kan regne med en dedikeret, personlig og professionel service".

  Stiftere og indehavere af Regionens Hus & Have
  Jonas Alberts & Bo Franch-Mærkedahl

  Læs mere
 • Et ærligt stykke arbejde

  ”Jeg tror på, man kommer længst med ærlighed og gennemsigtighed, og det er de samme principper, som Bo og Jonas arbejder efter”. 

  Jeg er indehaver af Karl A Byg & Entreprenør og har lavet mange udgravninger til swimming pools. Jeg går op i at levere kvalitetsarbejde til mine kunder, og netop derfor fungerer samarbejdet med Regionens Hus & Have så godt, som det gør.