• Marianne, Hornbæk

Grønt flow og et godt match

Marianne og Steen havde købt et gammelt bjælkehus i Hornbæk. Nu har de en have, der matcher husets rolige look.

”Oprindeligt var der bare en terrasse med brosten, et græsstykke i haven samt en masse høje træer, der tog en masse af det lys, som kom ind i haven. Vi ville gerne have, at der kom noget mere lys ind i haven samtidig med, at vi fik en masse grønt, og dertil havde Regionens Hus & Have en masse idéer.”

Nogle af de forslag, Regionens Hus & Have kom med, var blandt andet at plante noget mere stedsegrønt flere forskellige steder i haven, så man kunne skabe et grønt ”flow” i haven, der kunne give Marianne og Steen den ”ro”, de havde efterspurgt.

"De kom også med idéer til terrassen; at vi kunne bevare looket med brosten, men i stedet få belægning med de store flotte lime stones, så havemøblerne ikke står og vipper, og som samtidig giver noget lys, fortæller Marianne.

Terrassen er noget af det, Marianne er særligt glad for, da den matcher ”det indre” af huset.

”Farverne i møblerne indenfor matcher udgangen til den overdækkede terrasse, og de har også formået at få pejsen indvendig til at hænge sammen med en pejs udvendig. Vi har nærmest fået udvidet vores hus med terrassen,” siger Marianne. 

Referencer

Lidt fra LA og Asien

"Det var ikke fordi, de kørte mine idéer over; de byggede bare videre på dem, og det er jeg glad for, for vores have er blevet meget federe, end jeg kunne have forestillet mig.”

Organic home

"Regionens Hus & Have har formået at kigge på den stil og de materialer, vores hus er bygget i, og så trukket det ud i vores have.”

Haven matcher det indre af huset

Marianne og Steen har købt et gammelt bjælkehus i Hornbæk, hvor de som noget af det første, efter de var flyttet ind, fik lavet en swimmingpool. Nu omkranser resten af haven deres unikke stil.

 • En veludført opgave leder naturligt til den næste

  "Vi forstår vigtigheden i, at du som kunde kan regne med en dedikeret, personlig og professionel service".

  Stiftere og indehavere af Regionens Hus & Have
  Jonas Alberts & Bo Franch-Mærkedahl

  Læs mere
 • Et ærligt stykke arbejde

  ”Jeg tror på, man kommer længst med ærlighed og gennemsigtighed, og det er de samme principper, som Bo og Jonas arbejder efter”. 

  Jeg er indehaver af Karl A Byg & Entreprenør og har lavet mange udgravninger til swimming pools. Jeg går op i at levere kvalitetsarbejde til mine kunder, og netop derfor fungerer samarbejdet med Regionens Hus & Have så godt, som det gør.